Хоспис "Зора" вече приема пациенти

Хоспис "Зора" - София започна прием на пациенти. Той е специализиран в грижата за възрастни, хора с увреждания, след инсулт, с намалено зрение и терминално болни пациенти. Нашата мисия е да да бъдем в помощ на всички заети семейства, които желаят родителите им да бъдат гледани професионално в отлични условия, да не губят социалните контакти и достойнството си.

Вярваме, че грижата за болни и възрастни е призвание! Трябва да обичаш пациентите си, да им дадеш сигурност и да ги уважаваш за всичко, което са дали на обществото.

Хосписът се намира в една сграда с болница и медицински център - на ул. Петър Протич 4, до Цариградско шосе, което е ключово предимство при нужда от бързи медицински консултации. Разрешението за дейност от МЗ е издадено на 4 март 2020 г. Създадени са строги мерки за безопасност и предпазване от коронавирус на всички настанени. При настаняването ще се извършват тестове и докато излязат резултатите, пациентите ще бъдат в самостоятелни стаи. Персоналът също се изследва регулярно.